Sydkoreansk teleoperatør gæster E-18 for første gang

13-09-2018

Der er fuld drøn på E-18, hvor både udstillere og besøgende udveksler viden og information om relevante teknologier, som baner vej for nye ideer.

En af udstillerne på E-18 er virksomheden KT Korea Telecom.  De gæster E-18 for første gang med det i sigte at udvide deres netværk og præsentere europæiske udstillere og besøgende for deres teknologi indenfor trådløs telekommunikation. KT Korea Telecom er Sydkoreas største telefonselskab- og internetoperatør. De dominerer således det lokale fastnet- og bredbåndsinternetmarked, der betjener ca. 90 % af landets faste abonnenter og 45 % af internetforbrugere med en højhastighedsforbindelse.

Inteak Jeong, som er ledende udviklingsingeniør for KT Korea Telecom, fortæller at de ser E-18 som en unik mulighed for at præsentere deres nye teknologier indenfor telefoni, netværk og internet for nye markeder:

-Vi er ikke kendt i europæisk kontekst.  De fleste besøgende der kommer forbi vores stand spørger os, hvor vi kommer fra, hvad vi beskæftiger os med, og om vi kun opererer nationalt i Sydkorea, fortæller Inteak Jeong og tilføjer:

-Vi har endnu ingen samarbejdspartnere har i Europa, og satser derfor stort på at opbygge relationer og netværk, således at vi i fremtiden lettere kan implementere vores nye GiGA Wire 2.0 teknologi.

KT Korea Telecom ser GiGA Wire 2.0 teknologien som et muligt gennembrud, fordi kunderne kan forvente 5 gange hurtigere internethastigheder gennem telefonkabler.

Forhåndsreserver din stand til E-20

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-20 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-20.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.