Derfor er det stadig relevant at gå på messe i 2022

09-08-2022

Der er en grund til, at det er sjovere at være på Roskilde Festival end at streame en koncert på YouTube. For intet kan erstatte det fysiske møde mellem mennesker. Derfor er det vigtigt med en messe som E-22.

Man kan gøre rigtigt mange ting foran en computer her i 2022.

Man kan holde salgsmøder. Man kan lukke en handel til flere millioner kroner. Man kan endda stort set købe en bolig med få klik med musen.

Men man kan ikke trykke et andet menneskes hånd, kigge vedkommende i øjnene eller danne sig det der førstehåndsindtryk af en person, man kun kan opnå ved at have personen stående der lige foran sig.

Lige netop det fysiske møde mellem to – eller flere – mennesker går aldrig af mode. Heller ikke i 2022, hvor kombinationen af eksponentiel teknologisk udvikling og en pandemi, hvor håndtryk blev et no-go, ellers har gjort sit for at gøre det at mødes ude i den virkelige verden til en luksusgode – i værste fald et unødvendigt og tidsrøvende element i en travl hverdag.

Kimen til det gode samarbejde sås på messen
Det er derfor, vi har brug for messer. Og det er derfor, vi hos Odense Congress Center her efter pandemien heldigvis oplever stor interesse for at deltage i vores messer – uanset om det overordnede tema er elektronikudvikling, jagt eller VVS.

Det gør sig også gældende på dette års elektronikmesse, hvor vi ser frem til at byde flere end 100 udstillere velkommen i vores messehaller efter fire års ufrivillig pause.

For ja, det kan godt være, at store handler eller samarbejdsaftaler ikke længere indgås med et håndtryk på en messestand. Og ja, det kan også godt være, at relationsdyrkelsen med leverandører og kunder i højere grad i dag foregår via sociale medier eller online møder, og at der ikke udveksles helt så mange visitkort som tidligere.

Men den umiddelbare kontakt og den personlige kemi skabes nu og engang bedst, når mennesker mødes. Så er det også langt nemmere at vedligeholde og udbygge relationen efterfølgende over telefonen eller over Teams. Men kimen til det gode samarbejde sås nu bedst på en messe som E-22.

Mød din kommende medarbejder
Så derfor: Brug messer som E-22 som anledningen til at komme ud og møde nogle mennesker fra din branche og dit netværk. Både de gamle og de nye bekendtskaber.

Udnyt det faktum, at du på en messe har tid til og mulighed for at prioritere det fysiske møde i modsætning til i hverdagen, hvor to-do-listen er lang, og der altid er opgaver, der skal vinges af eller telefonsamtaler, der skal tages. Sluk mobilen og prioritér nærværet – bare et øjeblik.

Udnyt det faktum, at du på en messe har alletiders mulighed for at møde din kommende medarbejder eller kollega. Vi tænker tit i salg og bundlinje, men i 2022 er den dygtige medarbejder i næsten lige så høj kurs.

Det er derfor, du skal tage på messe. Og det er derfor, jeg håber, vi ses i Odense den 30. august til 1. september.

Michael Helm

Projektleder for E-22
Odense Congress Center

NB: Det er gratis at deltage i E-22. Det kræver kun forhåndsregistrering. Det gør du HER.

 

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand