Nye udstillere fik fin messedebut på E22

01-09-2022

Vanen tro var der en række nye udstillere med på dette års elektronikmesse. Læs her, hvad to af dem har fået ud af at deltage.

Nogle gode leads med hjem i rygsækken. Og en god íde til næste udgave af elektronikmessen.

Det er nogle af de ting, som to af E-22’s messedebutanter har fået ud af at deltage i dette års elektronikmesse.

”Vi har set det som en god mulighed for at skabe lidt mere opmærksomhed om vores virksomhed og vise flaget, når nu vi stadig er en forholdsvis ung virksomhed,” siger Mikkel Pryds Christensen, ejer og konsulent i VAC Consulting, der beskæftiger sig med sourcing af printkort og komponenter for et bredt spænd af kunder.

For VAC Consulting har de tre dage i Odense Congress Center været en god oplevelse:

”Man vil jo altid gerne have endnu flere besøgende, men vi har fået nogle gode leads og også haft besøg fra flere af vores kunder, så det har været fint,” siger Mikkel Pryds Christensen.

En god idé til næste messe

En anden messedebutant i år er Triolab, der forhandler laboratorieudstyr. Også her har E-22 været en positiv oplevelse med nogle gode leads.

Faktisk har messen givet en af Triolabs produktchefer en rigtig god idé til næste elektronikmesse:

”Jeg kunne godt tænke mig at bruge sådan en messe som en anledning til at invitere vores kunder ned og opleve vores udstyr, når nu vi har det hjemme alligevel. Det tror jeg kunne fungere rigtig godt,” siger Karina Thomsen, produktchef for mikroskoper hos Triolab.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand