E-22 samlede elektronikindustrien i Odense

01-09-2022

Årets elektronikmesse cementerede, at der stadig er behov for en fysisk messe, der kan samle branchen. Flere udstillere tog hjem fra Odense med både kvalificerede leads og uopfordrede jobansøgninger.

Efter fire års ufrivillig pause på grund af coronapandemien kunne Odense Congress Center endelig slå dørene op til elektronikmessen E-22 i denne uge.

De tre dages messe bekræftede ifølge projektleder Michael Helm fra Odense Congress Center, at der stadig er behov for en elektronikmesse, der kan samle branchen.

”Verden ser naturligvis ikke ud, som den gjorde for fire år siden, og der sker rigtigt mange ting ude i verden for tiden. Men jeg synes, at E-22 bekræftede, at selvom vi måske har vænnet os til at mødes på distancen, kan intet erstatte det fysiske møde og den totaloplevelse, som en messe er,” siger Michael Helm.

Skærpet fokus

I 2018 delte elektronikken spotlyset med robotterne på en fælles messe, men i år havde man fra arrangørernes side helt bevidst valgt at satse på en rendyrket elektronikmesse.

”Vi har skærpet vores fokus på elektronikbranchen, fordi vi netop gerne vil have fokus på kvalitet frem for kvantitet. Det skal være de rigtige personer, der dukker op, så udstillerne kan få nogle kvalificerede leads med hjem,” siger Michael Helm.

Tager jobansøgninger med hjem

Også hos flere af de over 100 udstillere er der stor tilfredsheds at spore med E-22.

Søren W. Mathiasen, Vice President, Sales and Marketing, i udviklingshuset Prevas A/S, fremhæver muligheden for at komme i kontakt med en bred snitflade af personer – hvad enten det er kunder, leverandører eller potentielle nye medarbejdere.

”Som udstiller har vi som altid fået en masse ud af at være med. Vi møder eksisterende kunder, vi møder nye og potentielle kunder, vi møder samarbejdspartnere og leverandører og kan netværke på kryds og tværs, hvilket er en stor del af det. Og så er det også en anledning til at møde potentielle nye medarbejdere, og vi har endda fået direkte jobansøgninger under messen.”

Får travlt de kommende måneder

Hos en anden udstiller, maskinleverandøren EP-TeQ, er medstifter og administrerende direktør Lars Kongsted-Jensen ligeledes tilfreds med messeudbyttet.

”Vi er godt tilfredse. Vi har mødt de kunder, vi forventede at møde, og vi har haft lejlighed til at få vist dem nogle af vores nyheder på maskinfronten. Samtidig er der også kommet nye potentielle kunder forbi, som vi ikke kendte, så vi har fået nogle gode leads med hjem. Det betyder heldigvis, at vi får travlt de kommende måneder,” siger Lars Kongsted-Jensen fra EP-TeQ, der er en del af elektronikmessens succesområde, Produktion i Danmark.

Planlægningen af næste messe allerede i gang

Et af årets nye tiltag var et andet temaområde, Udvikling i Danmark, som skal understøtte det i forvejen stærke økosystem for elektronikudvikling i Danmark ved at dedikere et selvstændigt område til de danske konsulent- og udviklingshuse.

Netop vigtigheden af at tænke nyt og løbende udvikle på messekonceptet er ifølge Michael Helm noget af det, Odense Congress Center tager med sig til planlægningen af den næste elektronikmesse i 2024.

”Nu skal vi gang med at evaluere på messen, og vi glæder os selvfølgelig til at få feedback fra både udstillere og besøgende. Det er via deres inputs, at vi kan skabe en endnu bedre messe i 2024.”

E-22 havde i alt 2.603 besøgende.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand