Flotte besøgstal på andendagen af E-22

31-08-2022

Knap 1.200 besøgende lagde onsdag vejen forbi E-22 til andendagen af årets store elektronikmesse. På konferencesporet blev der dykket dybt ned i morgendagens teknologier og trends, herunder kunstig intelligens og bæredygtighed.

Dag to er traditionelt altid den travleste dag på elektronikmessen – og i år var ingen undtagelse.

Allerede fra morgenstunden var der mange besøgende i de to udstillingshaller i Odense Congress Center. Det var også tilfældet i temaområdet Udvikling i Danmark – et nyt tiltag på årets messe, der har til formål at sætte spot på det danske økosystem af udviklingshuse og de mange muligheder for at få lavet elektronikudvikling i Danmark.

Her var der dagen igennem masser af aktivitet i form af blandt andet en række faglige oplæg om forskellige aspekter af elektronikudvikling.

– Det har været et rigtigt godt tiltag at være samlet med vores kolleger/konkurrenter i branchen. Vi kan tilbyde kunder og potentielle kunder et særskilt område med fokus på udvikling, så de ikke skal finde os ind imellem alle mulige andre udstillere, der leverer komponenter, printkort eller noget helt tredje, men i det samme afgrænsede område, siger Søren W. Mathiasen, Vice President, Sales and Marketing, i udviklingshuset Prevas A/S og én af initiativtagerne til ’Udvikling i Danmark’.

Et kig ind i fremtiden

På konferencesporet kunne man blandt andet opleve oplæg og paneldebatter vedrørende flere af de teknologier, der kommer til at forme vores nære fremtid – herunder brugen af kunstig intelligens i fysiske og autonome systemer.

Her var der bl.a. oplæg fra virksomheder som Cabra Robotics, Mjølner Informatics og dronevirksomheden Holo.

Endelig fik Christian Arnstedt, iværksætter kendt fra bl.a. DR-programmet Løvens Hule, lov til at runde dag to af med et oplæg om, hvordan bæredygtighed og bundlinje går hånd i hånd – også i elektronikindustrien.

Du kan stadig nå at registrere dig gratis til tredjedagen af E-22. Det gør du her.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand