Udvikling i Danmark

Et helt nyt tiltag på E-20 samler de danske udviklingshuse – og sætter fokus på mulighederne for udvikling i Danmark. Det nye temaområde ’Udvikling i Danmark’ bliver et epicenter af specialister med kernekompetencer inden for projekt- og produktudvikling fra idé til produktion.

Udviklingshusene får mulighed for at møde kunderne på en ny og anderledes måde og sætte fokus på deres rolle og de spidskompetencer, de vil kunne levere som del af en udviklingsproces. Området bliver en unik mulighed for at netværke og skabe fremtidige forretningsmuligheder.

Virksomhederne får derudover mulighed for at fremvise deres dansk-udviklede produkter i et fælles område, hvor de besøgende på elektronikmessen kan se nærmere på form, funktion og produktionsmuligheder.

Udvikling i Danmark vil have et tæt samarbejde med temaområdet Produktion i Danmark – sammen vil de to områder sætte fokus på udvikling og produktion i den danske elektronikbranche.

Bliv en del af Udvikling i Danmark!
Har din virksomhed interesse i at være en del af det nye, spændende temaområde? For at deltage i Udvikling Danmark skal din virksomhed opfylde følgende kriterier:

  • Udvikling af produkter i Danmark – fysisk eller på konsulentbasis og/eller distribuere udviklingsværktøj/software.
  • Udvikling af embedded software eller hardware, testudstyr, mekanik eller IoT.
  • Fysisk tilstedeværelse i Danmark (afdelinger i udlandet accepteres).
  • Udfylde en stand på minimum 9 m2.

Vil du vide mere?
Kontakt:

Søren Therkelsen
Projektleder
65 56 02 82 / soth@occ.dk

Forhåndsreserver din stand til E-20

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-20 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-20.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.