Sæt kryds i kalenderen

10-09-2016

Elektronikmessen i Odense bygger videre på successen og er allerede nu i fuld gang med planlægningen af E-18. Der er store ambitioner for fremtidens elektronikmesse.

Hos Odense Congress Center glæder de sig over de mange positive tilbagemeldinger og har bestemt ikke tænkt sig at dvæle ved succesen af E-16. Her har man store ambitioner for fremtiden og for den kommende elektronikmesse – E-18.

– Vi har en klar målsætning om at fortsætte den positive udvikling af elektronikmessen, så vi kan afholde en endnu større og endnu bedre elektronikmesse i 2018. Det gælder både i forhold til at udvide udbuddet af udstillere, at brede messen ud på flere kvadratmeter og ikke mindst at øge besøgstallet, siger projektchef Iben Malling.

Sæt kryds i kalenderen

E-18 bliver afholdt næste gang d. 11. – 13. september 2018 i Odense Congress Center, og flere aktører i elektronikbranchen har allerede tilmeldt sig. Hos Odense Congress Center er de ikke i tvivl om, at de sammen med alle udstillerne og samarbejdspartnerne besidder den drivkraft, der skal til for at nå nye højder med E-18.

– Vi tror på, at Elektronikmessen er hele branchens mødested, og den centrale placering midt i Danmark er vigtigt for såvel udstillere som besøgende. Elektronikmessen er et kæmpe omdrejningspunkt i elektronikbranchen, hvorfor det omfattende konferenceprogram, det store fokus på business og netværk, samt høj vægtning af udvikling og teknologi fortsat vil være grundelementerne ved E-18, pointerer Iben Malling. 

Er du interesseret i at deltage på E-18 er du velkommen til at kontakte Odense Congress Center på messe@occ.dk eller telefon 65 56 01 00. Du kan også sende en reservation online.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Bemærk

Hvis du booker en stand online vil du efterfølgende blive kontaktet af vores sælger, Susanne Tjørnehøj Jensen, med et konkret tilbud.

Priser
Stand uden opbygning (min. 9 m2 til 24 m2)
kr. 1.395 pr. m2

Stand uden opbygning (25 m2 til 45 m2)
kr. 1.295 pr. m2

Stand uden opbygning (+ 46 m2)
kr. 1.095 pr. m2

Alle priser er ekskl. moms.

Du kan læse mere om, hvad prisen inkluderer under Standpriser

Kontakt venligst Susanne Tjørnehøj Jensen (29 37 45 49) hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.