E-20 samler de danske udviklingshuse

11-12-2019

Et helt nyt tiltag på elektronikmessen samler de danske udviklingshuse – og sætter fokus på mulighederne for udvikling i Danmark.

Danmarks største elektronikmesse præsenterer et nyt tiltag på E-20 – et temaområde hvor danske udviklingshuse får mulighed for at sætte fokus på deres ekspertise inden for udvikling i Danmark.

Det nye område ’Udvikling i Danmark’ bliver et epicenter af specialister med kernekompetencer inden for projekt- og produktudvikling fra idé til produktion. Søren Therkelsen, projektleder for E-20, understreger, at området bliver en unik mulighed for at netværke og skabe fremtidige forretningsmuligheder:

– Udviklingshusene kan møde kunderne på en ny og anderledes måde og sætte fokus på deres rolle og de spidskompetencer, de vil kunne levere som del af en udviklingsproces.

Fokus på dansk-udviklede produkter
Virksomhederne får derudover mulighed for at fremvise deres dansk-udviklede produkter i et fælles område, hvor de besøgende på elektronikmessen kan se nærmere på form, funktion og produktionsmuligheder.

Udvikling i Danmark vil have et tæt samarbejde med temaområdet Produktion i Danmark – sammen vil de to områder sætte fokus på udvikling og produktion i den danske elektronikbranche.

Der er lagt op til tre spændende dage, når E-20 afholdes fra den 1.-3. september 2020 på Odense Congress Center.

Forhåndsreserver din stand til E-22

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-22 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-22.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.