Danmarks største elektronikmesse flytter til 2021

27-04-2020

Af sikkerhedsmæssige årsager og hensyn til udstillernes økonomi flytter landets største elektronikmesse, E-20 på Odense Congress Center, til uge 6 i 2021, nærmere bestemt den 9.-11. februar 2021.

Efter at have evalueret på både den sundhedsmæssige og den økonomiske situation Danmark befinder sig i, har arrangørerne bag E-20 nu besluttet at udsætte årets messe.

Beslutningen om at ændre E-20 til E-21 er truffet efter modne overvejelser og med involvering af en række interessenter i branchen og omkring messen.

– Af afvikle elektronikmesse i september i år ville have været i overensstemmelse med regeringens retningslinjer. Dog har vi som arrangør et stort ansvar over for vores udstillere, samarbejdspartnere og gæster, hvoraf mange netop nu er presset hårdt på økonomien. Hertil kommer den sundhedsfaglige vurdering og risiko i at samle så mange udstillere og gæster allerede dagen efter, at forsamlingsforbuddet ophører, forklarer projektleder på elektronikmessen, Søren Therkelsen, og fortsætter:

– Alt i alt mener vi, at flytningen af årets messe er den eneste rigtige beslutning. Med den nye dato giver vi dels udstillerne en hjælpende hånd ved at fjerne en omkostning i efteråret, og dels sikrer vi, at udstillere og gæster på E-20 ikke skal føle sig utrygge ved at deltage på messen i september.

Stor opbakning
Flytningen af elektronikmessen sker i tæt dialog med en række udstillere og samarbejdspartnere, der alle bakker entydigt op om flytningen.

– En messe som elektronikmessen er helt afhængig af samarbejdet mellem arrangør, udstillere og partnere, hvorfor det er helt naturligt at inddrage dem i beslutningsprocessen, fortæller Søren Therkelsen og fortsætter:

– Derfor er vi også ualmindeligt glade for at modtage stor forståelse og opbakning til beslutningen om at rykke datoen. Vi har set frem til at præsentere E-20 med en lang række nye elementer og temaområder i september. Det kommer nu til at vente til foråret, men så vil vi til gengæld garantere en helt enestående udgave af landets største elektronikmesse, slutter Søren Therkelsen.

Yderligere information
For yderligere information, kontakt Søren Therkelsen på tlf. +45 2883 8208 – mail soth@occ.dk

Fakta

  • E-20/21 løber af stablen den 9.-11. februar 2021
  • Elektronikmessen er afviklet siden 2002 i Odense Congress Center

Forhåndsreserver din stand til E-22

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-22 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-22.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.