2.500 har tilmeldt sig E-18 og R-18

07-09-2018

Forhåndstilmeldingerne til E-18 og R-18 strømmer ind, og nu har flere end 2.500 besøgende tilmeldt sig.

Tre dage i Odense med 120 gratis konferencer og 186 udstillere. Det er, hvad der venter de besøgende til E-18 og R-18 i Odense Congress Center d. 11. til 13. september. På nuværende tidspunkt har flere end 2.500 besøgende allerede forhåndstilmeldt sig de to fagmesser.

For første gang vil de to messer finde sted samtidig med fokus på henholdsvis elektronik, robotter og alt det ind i mellem. Det betyder, at de besøgende har mulighed for at deltage i flere end 120 gratis konferencer med nogle af robotindustrien og elektronikbranchens absolutte sværvægtere.

På E-18’s konferenceprogram er der fokus på klassiske temaer som sensorer, wireless, Embedded High-End Computing og IoT og nye temaer som Big Data og Artificial Intelligence. Programmet byder bl.a. på konferenceindlæg fra Arduino, Hackerspacet Labitat, Anyware, Analog Device og internationale virksomheder som Google, IBM, Microsoft, Nokia og Ericsson

Af keynote speakere fra R-18 kan bl.a. nævnes Lars Tvede fra Nordic Eye Venture Capital, Hanspeter Fässler fra ANYbotics, Amit Kumar Pandey fra Softbank Robotics, Etienne Augé fra Erasmus University Rotterdam og Alf Rehn fra SDU.

Elektronik og robotteknologi fusionerer i Odense
Synergierne mellem elektronikbranchen og robotindustrien er blevet mødt positivt blandt både kommende besøgende og udstillere.

– Elektronikbranchen er i høj grad en pionér inden for anvendelsen af robotter, så robotteknologien er ikke ny denne del af industrien. Selv mindre elektronikproducenter anvender pick’n place maskiner til montagen af elektronik, og det har i mere end et par årtier været hverdag for elektronikproducenterne, der dermed er fuldt fortrolige med en automatisering af produktionen, siger Mikael Thomsen, der er direktør for Eltraco Automation og aktiv i området ”Produktion i Danmark” på E-18.

Spændende Partner Events
I løbet af de tre dage vil Odense Congress Center også danne rammerne om Partner Events som Dansk Eksportdag 2018, Offshore Matchmaking, den internationale dronekonference InnoDrone, arrangement for EKF, Danmarks Eksport Kredit Fond, og Odense Investor Summit.

Derudover vil der også være en række temaområder som det succesfulde koncept ”Produktion i Danmark”, en Innovationszone fyldt med de nyeste teknologiske gadgets og et ”Made in Denmark”-område med elektronikprodukter, som er udviklet i Danmark.

Forhåndsreserver din stand til E-20

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-20 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-20.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.