Design / Udvikling i Danmark

Design og udvikling i Danmark: Rejsen begynder.

Til E-22 samlede vi de danske udviklingshuse – og satte fokus på mulighederne for udvikling i Danmark.

Området ”Udvikling i Danmark” er tilbage igen på E-24 som ”Design / Udvikling i Danmark”, denne gang som en del af messens helt nye koncept med fire forskellige temaområder, der sikrer dig en helt særlig elektronikrejse.

Første led af elektronikrejsen hedder design og udvikling. I dansk elektronikudvikling begynder alt med et design, der ikke kun skaber form, men elegant forener funktionalitet med æstetik.

Ved at samle spidskompetencer fra hele Danmark tilbyder ”Design / Udvikling i Danmark” et unikt indblik i, hvordan avanceret udvikling transformerer visionære designs til kommercielle produkter. Her kan du udforske produkter designet og udviklet i Danmark – og dykke helt ned i form, funktion og produktionsmuligheder.

En verden af muligheder
Besøg ”Design / Udvikling i Danmark” for at opleve, hvordan dansk design, udvikling og ekspertise skaber grundlaget for de næste generationers elektronikprodukter.

Vi har allieret os med intet mindre end de skarpeste specialister fra danske udviklingshuse – med kernekompetencer inden for projekt- og produktudvikling.

”Design / Udvikling i Danmark” bliver et område med enestående muligheder for at netværke og skabe fremtidige forretningsmuligheder.

Design / Udvikling i Danmark består af:

Virksomheder i området “Design / Udvikling i Danmark” beskrives som:
  • Virksomheder, der har udvikling som deres primære forretningsråde.
  • Udviklingen foregår i Danmark – men det er tilladt også at have udvikling i udlandet.
  • Det er virksomheder, hvor der skal være elektronik i hovedparten af de færdige elektroniske og/eller mekaniske løsninger og produkter.
  • Standene vil have en minimumsstørrelse på 9 m2.
  • Virksomhederne i området bidrager til konferencespor og/eller workshops – så du har ekstra mange muligheder for at blive klogere på design og udvikling i Danmark.