Følg med på LinkedIn under E-24

Skal du have fingeren på pulsen under E-24? Følg Elektronikmessen på LinkedIn under messen for at få alle nyheder, billeder og opdateringer.

Elektronikmessen E-24 åbner i morgen! Er du klar til at udforske et væld af spændende udstillere, der står klar med avancerede elektronikløsninger og spritnye produkter? Danmarks mest innovative virksomheder og eksperter står klar på E-24 til tre intense dage, hvor du kan sikre, at din virksomhed er på forkant med de nyeste trends og teknologier.

For at skabe et bedre flow og en endnu mere sammenhængende publikumsoplevelse, er hele udstillingen samlet i én hal, nemlig Hal C. Hallen er den største på Odense Congress Center, hvilket betyder, at du kan se frem til 6.300 kvadratmeter spækket med elektronik og innovation. Hal C bliver centrum for et væld af imponerende udstillere, et inspirerende og solidt konferenceprogram, fristende forplejning og masser af muligheder for at netværke.

Hold dig opdateret ved at følge Elektronikmessen på LinkedIn
I løbet af de næste tre dage vil Elektronikmessens LinkedIn-side fungere som din centrale hub for nyheder, opdateringer, billeder, videoer, glimt bag kulisserne og meget mere. Hvis du vil følge messens puls helt tæt, så hold øje med siden her.

Vi glæder os til tre dage i elektronikkens tegn med en helt unik summen i Hal C, når elektronikbranchens bedste aktører mødes under et og samme tag!

Følg med på LinkedIn her!

Andre nyheder