E-22’s konferenceprogram: Vi guider dig gennem tre dage med ny viden

29-07-2022

Printet elektronik, autonome systemer, trends, security, udvikling i Danmark, bæredygtighed og en Startup Arena med helt nye idéer og løsninger. Der er nok at vælge imellem i det omfattende konferenceprogram under E-22. Vi har lavet et overblik over, hvad du som besøgende til E-22 kan se frem til at høre om den 30. august til 1. september i Odense.

Tre scener og en Startup Arena bliver over tre dage fyldt med spændende oplægsholdere, når E-22 åbner dørene den 30. august på Odense Congress Center. Årets ambitiøse konferenceprogram spænder over mere velkendte emner som printet elektronik, kunstig intelligens, Cloud & Edge, men i år er der også helt nye emner på agendaen. For eksempel bæredygtighed og autonome systemer, ligesom pitches fra helt nye startup’s vil give os et bud på nogle af fremtidens kommercielle løsninger og produkter.

Herunder kan du finde en oversigt over de tre dage på Odense Congress Center, som rummer mange spændende konferencer. Du kan finde hele konferenceprogrammet her.

Dag 1: Udvikling i Danmark, printet elektronik, security, connectivity og medical devices
I det allerførste oplæg på E-22 er der fokus på udviklingen i Danmark. Her vil Karinen Jouni fra Etteplan fortælle om software tests, mens Jan Didriksen fra Kapacitet og Jakob Bjerre fra Develco sætter fokus på komplet produktudvikling. Undervejs vil de præsentere en case i form af et fælles udviklingsprojekt for Danish Clean Water.

Et konferenceoplæg om printet elektronik bliver indledt af Rafael del Rey fra Nano Dimensions med fokus på industriel 3D print af elektronik til produktion. Herefter vil Christian Dalsgaard fra Teknologisk Institut tale om integration af mikroelektronik i tøj og tekstiler, hvorefter Tobias Holmgaard Stær fra Mekoprint afslutter med at fortælle om, hvordan Mekoprint er lykkedes med fuldautomatiseret højvolumen-produktion af trykte elektriske komponenter.

Herefter følger også interessante debatoplæg om security, connectivity og medical devices.

Den første dag på E-22 rundes af med et oplæg fra keynote speaker David Guldager, som sammen med tilhørerne dykker ned i tidens digitale trends, danskernes digitale vaner. Han giver desuden sine bud på, hvor vi er på vej hen.

Dag 2: Autonome systemer, forebyggende vedligehold, E-mobility, AI i fysiske produkter, udvikling i Danmark og bæredygtighed
Messens anden dag indledes med fokus på udvikling i Danmark, hvor Lau Kofoed Kierstein fra Amfitech vil introducere et elektromagnetisk sporingssystem med høj præcision.

Herefter følger en paneldebat om autonome systemer, hvor Mobile Industrial Robots, Capra Robotics og Holo sætter fokus på mobile robotter og levering med droner.

Senere følger et oplæg om forebyggende vedligehold med FORCE Technology, ligesom der vil være spændende oplæg om kunstig intelligens i fysiske produkter og E-mobility.

Dagens sluttes af med keynote speaker Christian Arnstedt. Und fra overskriften Sustainability og Bundlinje vil han give eksempler på, hvordan man inkorporerer bæredygtighed i virksomhedens DNA, og at bæredygtighed og bundlinje ikke er hinandens modsætninger – tværtimod.

Dag 3: Kunstig intelligens, cloud, energireduktion og Startup Arena
Torsdag den 1. september er sidste chance for at få ny viden med hjem fra E-22. Dagen indledes med oplæg om kunstig intelligens, Cloud & Edge, ligesom tilhørerne kan blive klogere på energireduktion.

Herefter følger et helt nyt område på E-22, nemlig Startup Arena. Her kan startup-virksomheder pitche deres nye teknologier og idéer for alle besøgende på messen.

Her vil være lidt for enhver smag, da startup-virksomhederne for eksempel tæller QuasiOS, som vil revolutionere it- og cybersecurity-branchen.

Herefter følger virksomheden Robstruct, som har lavet en autonom robotløsning til byggebranchen, mens TEGnology ApS medbringer en power supply solution til industriel IoT.

Dagen i Startup Arenaen rundes af af med både Aris Robotics og Visionsoftware. Visionsoftware vil fortælle om et avanceret sporingssystem til hospitalsudstyr, der indeholder både software og hardware.

Vil du med til E-22?
Er du blevet fristet af de mange spændende konferencer? Så kan du tilmelde dig E-22 her.
Det er gratis for besøgende til E-22 at deltage i konferencerne.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand