Jan H. Christiansen

Develcos udvikling af verdens mest avancerede lampefatning
v. Jakob Bjerre, CEO / CSO Chief Sales Officer og Jan H. Christiansen, Co-Founder & Partner
Develco A/S og Anyware Solutions ApS

Develco er eksperter i produktudvikling inden for elektronik, trådløs kommunikationsteknologi, embedded software og IoT løsninger. I udviklingsprocessen sparrer Develco med kunden om produktet og arbejder systematisk efter principperne ”Design for Manufacturing”. Develco kan påtage sig hele ansvaret lige fra den innovative idéfase til udvikling af produktkoncept, masseproduktion og emballering. Develco har udviklet mange forskellige produkter og løsninger bl.a. gatewayen Grundfos Connect Box G501, Smart City løsninger til Frederiksberg Kommune og de intelligente persienner Copenhagen Blinds.

Til det smarte hjem har Develco udviklet Anyware Smart AdaptorTM – en lille kompleks device med mange funktioner. Adaptoren fungerer som lysdæmper, overvåger indeklimaet i boligen og kan hjælpe til at forebygge indbrud. Med WiFi, Bluetooth og Anyware AppTM på smartphonen kan forbrugeren måle lys, temperatur, fugt og lyd. Alle data fra sensorerne i den diskrete og elegante adaptor sendes videre til Cloud’en.

På E-18 messen kan du prøve Anyware Smart AdaptorTM udviklet af Develco i udstillingsdelen ”Made in Denmark” i hal A – en udstilling af produkter designet og produceret i Danmark.

Forhåndsreserver din stand til E-22

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-22 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-22.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.