Temaer for Produktion i Danmark

29-06-2018

De seks virksomheder fra Produktion i Danmark vil endnu engang sætte fokus på at bevare elektronikproduktion og know-how i Danmark. Det gør de ved at opstille seks proces-øer i hal A, som fungerer som en ‘rejse’ gennem elektronikproduktionen.

Her vil de med tips & tricks, ny såvel som anvendt teknologi, automation og kvalitetssikring fokusere på vigtige områder, hvor man typisk kan optimere processerne, sikre kvalitet og undgå dyre faldgrupper. Alt sammen i et forsøg på at øge den danske konkurrenceevne mod udenlandske producenter.

Lars Kongsted-Jensen, direktør og partner i EP-TeQ, uddyber:

Flere danske virksomheder påtænker stadig outsourcing af produktion i større eller mindre grad. Danmark er kendt for højteknologisk viden og for at være på forkant, men det risikerer vi at miste helt, hvis vi ikke producerer selv. Det er efter vores mening ærgerligt, at vi sender viden og know-how ud af landet, og derfor deltager EP-TeQ sammen med fem andre i ”Produktion i Danmark”-initiativet på E-18 messen i Odense Congress Center, d. 11.-13. september.

Produktion i Danmark består i år af de seks udstillervirksomhederne smartTec Nordic, Interflux Danmark, Eltraco Automation, EP-TeQ, HIN A/S og HYTEK.

Læs mere om Produktion i Danmark her.

Forhåndsreserver din stand til E-20

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-20 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-20.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.