Stort konferenceprogram

22-08-2018

Når E-18 slår dørene op til årets elektronikmesse, bliver det med det største konferenceprogrammer nogensinde. E-18 byder på 75 konferenceindlæg og workshops. Det er bl.a. store virksomheder som Google, IBM, Microsoft, Nokia, Ericsson, som vil inspirere de besøgende d. 11. til 13. september. 

Danmarks største elektronikmesse, E-18, har i år sammensat det største konferenceprogram i messens historie. 75 konferenceholdere står klar til at dele viden om de nyeste teknologiske trends, fremtidens elektronikproduktion og den generelle udvikling i elektronikbranchen.

I årets konferenceprogram er der fokus på klassiske temaer som sensorer, wireless, Embedded High-End Computing, IoT og Produktion i Danmark, men i år er der også helt nye temaer. Blandt den finder man bl.a. Maker/DIY, Artificial Intelligence, Big Data og Future Trends, og indeholder konferenceindlæg fra bl.a. Arduino, Hackerspacet Labitat, Anyware og Analog Device.

Konferenceprogrammet er skabt i samarbejde med udstillere, samarbejdspartnere og ikke mindst messekomitéen bag E-18.

– Årets konferenceprogram dækker virkelig bredt. Der er noget for enhver smag. Der er vores maker-spor, som kan give inspiration til, hvordan man kommer i gang med nye teknologier. Udover det er der en række spor, som fortæller, hvor teknologien er på vej hen. Samtidig har vi de mere nicheprægede spor om specifikke teknologier og produktion. Jeg syntes, vi er lykkedes med at skabe et unikt konferenceprogram, siger Morten Kreiberg Block, direktør i Arrow og aktiv del af planlægning af årets konferenceprogram.

Anerkendte keynote speakers
Det er også lykkedes at tiltrække nogle af de helt store virksomheder inden for teknologi- og elektronikbranchen som keynote speakers til E-18.

Google er med for første gang til elektronikmessen. Det er Henrik Hammer, Customer Engineer Google Cloud, som vil holde to konferenceindlæg med titlerne: ” Intelligent Internet of Things with Google Cloud IoT” og ”Machine Learning for everyone with Google Cloud”.

Jakob Vestergaard fra Microsoft vil fortælle om digital transformation. IBM sender Kim Escherich med indlægget ”Ledelsens udnyttelse af teknologiens innovative kraft” og Claus Klint med indlægget ”Partnerships within Internet of Things, Artifical Intelligence and Blockchain”.

Nokia ser på de nye forretningsmuligheder, som det nye teknologiske landskab kommer til at rumme, og det vil vi kunne med 5G, som vi ikke kan i dag.

Se alle speakers og deres indlæg her.

Deltag i flere end 120 gratis konferencer
Da E-18 finder sted samtidig med den nye robotmesse, R-18, er det som besøgende muligt at deltage i begge messer. Dermed har man adgang til flere end 120 gratis konferencer med både nationale og internationale foredragsholdere.

Af keynote speakers fra R-18 kan bl.a. nævnes Lars Tvede fra Nordic Eye Venture Capital, Hanspeter Fässler fra ANYbotics, Amit Kumar Pandey fra Softbank Robotics, Etienne Augé fra Erasmus University Rotterdam og Alf Rehn fra SDU.

Det er gratis at deltage i konferencerne under E-18 og R-18, blot man registrerer sig.

Forhåndsreserver din stand til E-20

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-20 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-20.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.