Stor succes vender tilbage på E-20

10-09-2019

Temaområdet Produktion i Danmark vender tilbage på E-20. Her vil de deltagende virksomheder udfordre kundernes tilgang til elektronikproduktion og fremtidens klimamål.

Produktion i Danmark vender tilbage på E-20, hvor området endnu engang vil forholde sig til den måde, vi tænker elektronikproduktion i Danmark.

Konceptet i år er anderledes og er blevet inspireret af den stigende interesse for klima, miljø og bæredygtighed.

– Medlemmerne i gruppen blev meget hurtigt enige om, at det kunne være interessant med en miljømæssig tilgang. Miljø er kommet på dagsordenen herhjemme, og det kan betyde økonomisk konsekvens, hvis virksomhederne ikke følger trop, fortæller Søren Therkelsen, projektleder på E-20.

Investering i fremtiden
Den økonomiske konsekvens er netop en af drivkræfterne bag, at Produktion i Danmark ser en klima-vinkel som en investering i fremtiden for den danske elektronikproduktion. Området vil derfor blandt andet have fokus på teknologier, der er gode for miljøet og samtidig skærer ned på omkostninger.

– Vi kommer ikke udenom, at der er produktionsmønstre, der skal ændres og tilpasses, hvis elektronikbranchen også skal finde sig tilrette under regeringens klimamål. Derfor vil temaområdet inspirere branchen og opmuntre til handling, understreger Søren Therkelsen.

Udover det nye fokus på klima har Produktion i Danmark også andre spændende nyheder, som området ser frem til at kunne præsentere. Et af de vigtigste formål bag temaområdet Produktion i Danmark er at gøre opmærksom på vigtigheden af at bibeholde elektronikproduktion i Danmark.

Forhåndsreserver din stand til E-22

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-22 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-22.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.