Stærk messekomité bag E-18

15-12-2017

Forberedelserne til E-18 er i fuld gang. Og nu kan vi præsentere en ny messekomité samt en ny projektleder, som sammen skal fortsætte succesen fra E-16.

Det bliver en stærk messekomité, som kommer til at stå bag Danmarks største elektronikmesse E-18, som finder sted d. 11. – 13. september i Odense Congress Center. Messekomitéen kommer bl.a. til at bestå af en række velkendte ansigter, som stod bag den succesfulde E-16, men der præsenteres også helt nye medlemmer i komitéen.

Den nye messekomité kommer til at bestå af Henrik Valentin Jensen, chefkonsulent i DI Digtal, Rune Domsten, direktør i Indesmatech, Morten Kreiberg Block, direktør i Arrow, Lars Kongsted-Jensen, direktør i EP-TeQ, Geir Gåsland, direktør og medejer af Altoo Measurement Science Aps og konsulent Per Bach. Det bliver dermed en messekomité, som både består af udviklere, producenter og toneangivne virksomheder i elektronikbranchen, hvilket tilsammen giver en erfaren messekomité.

Et velkendt ansigt i messekomitéen er Rune Domsten fra Indesmatech, som var en af frontfigurerne bag det omfangsrige og roste konferenceprogram ved E-16. Det er dog første gang, at Rune Domsten sidder med i messekomitéen bag elektronikmessen.

– Jeg er en del af messekomitéen, da jeg ønsker at bidrage med at identificere og skabe relevant fagligt indhold til foredrag og andre aktiviteter på E-18. Det var en succes i 2016 med et nyt og anderledes konferenceprogram, og den succes skal vi naturligvis bygge videre på til E-18. Samtidig vil jeg være med til at optimere rammerne for, at besøgende, videns institutioner og udstillere kan finde nye samarbejdspartnere inden for teknologisk viden, produktion, forretning, eller helt andre konstellationer, siger Rune Domsten.

Et af de nye ansigter i messekomitéen er Morten Kreiberg Block fra Arrow. Sammen med sine kolleger fra Arrow stod han bag idéen til det populære SmartHome på E-16, og han ser frem til sin nye rolle i messekomitéen bag E-18.

– Hos Arrow vil vi gerne være med til at udvikle elektronikbranchen, og det er selvfølgelig også derfor, jeg har sagt ja til at være en del af messekomitéen bag E-18. I dag er elektronik blevet en

stor del af flere helt nye brancher. Derfor vil mit fokus bl.a. være på, hvordan vi bedst muligt integrerer de nye brancher med spændende foredrag, nye udstillere og besøgende, som vil være til gavn for alle på E-18, siger Morten Kreiberg Block.

Ny projektleder for E-18
Det er ikke kun i messekomitéen, at der er sket en udskiftning. Der er kommet en ny projektleder i spidsen for E-18. Det er Søren Therkelsen, som kommer fra en stilling som Business Support Manager hos Maersk Training, hvor han har været siden 2010.

Han ser frem til at skabe en messe med fokus på højt fagligt indhold og netværksmuligheder for både udstillere og besøgende.

– Arbejdet med E-18 er i fuld gang, og selvom jeg er ny mand på Elektronikmessen, så er jeg sikker på, at det vil lykkes os at lave en spændende messe for både udstillere og besøgende. Jeg er glad for at have en stærk messekomité og gode samarbejdspartnere, som har erfaringer og viden både fra elektronikbranchen og fra E-16. Jeg er sikker på, at vi sammen kan skabe endnu en succesfuld messe, siger Søren Therkelsen.

Forhåndsreserver din stand til E-20

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-20 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-20.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.