Thomas Flummer

Making Stuff for Fun – Because you can
v. Thomas Flummer
Hackerspacet Labitat

Hør om hvad der foregår i det danske og internationale Maker miljø. Hvad er forskellen på en Maker og en Hacker og hvorfor gør de det?

“Hackerspaces” og “Makerspaces” findes efterhånden i alle større byer verden over, hvor der stilles faciliteter og rum til rådighed for folk, der gerne selv vil lave noget. Det værende enten noget de mangler derhjemme, noget de har set et sted og godt kunne tænke sig, eller noget som de måske bare tænker burde være muligt, men ikke helt ved hvorledes de skal bygge. I denne præsentation vil vi se lidt på formen og kulturen, og selvfølgelig også kigge på et par eksempler på projekter, samt give nogle hints til, hvorledes I kan blive en del af dette fælleskab af kreative folk med teknisk interesse, ofte med elektronik som en integreret del.

Biografi
Thomas Flummer er uddannet elektro ingeniør, men tilbringer hovedparten af sit proffessionelle liv med software udvikling af forretnings systemer. Ved siden af har Thomas været med i Hackerspacet Labitat i de seneste 8 år, og har i den forbindelse arbejdet med forskellige projekter ofte omhandlende enten elektronik eller 3D print, samt forskellige aktiviteter, hovedsageligt med børn, vedr. udbredelse af praktiske færdigheder indenfor elektronik.

 

Forhåndsreserver din stand til E-22

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-22 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-22.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.