Martin Løbel

IoT fra 300 meters højde
v. Martin Løbel, CEO
Teracom

Hør hvordan Teracom skaber et landsdækkende og åbent LoRaWAN IoT-netværk, ved at kombinere lokale IoT-gateways med gateways placeret i Teracoms op til 300 meter høje master.

Biografi
Martin Løbel har i mere end 15 år arbejdet med hardwareudvikling (Integreret kredsløb + Optiske halvlederkomponenter) til fiberkommunikationssystemer og har haft stillinger som Engineering Manager og General Manager for Intels design centre i København og Litauen. I 8 år har han arbejdet for danske Fiber-To-The-Home operatører, hvor han har haft forskellige roller inden for salg & marketing, strategi og som Chief Technical Officer for Waoo med fuldt ansvar for et nationalt 24/7 netværk og service til IPTV, kabel-tv, internet og telefoni. De sidste 4 år har han været administrerende direktør for Teracom A/S som er specialister inden for design og 24/7-drift af nationale missionskritiske radionetværk. Han uddannet civilingeniør inden for elekronik/optik, og har en ph.d. grad i anvendt optik & fysik samt en bachelor i business & økonomi administration (HD).

Forhåndsreserver din stand til E-20

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-20 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-20.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.