Morten Wagner

IoT modenheden vejviser til nye IoT løsninger
v. Morten Wagner, Head of Department, IdemoLab
FORCE Technology

Efterhånden som Internet of Things bliver mere og mere udbredt,  danner der sig mønstre for designet af typiske løsninger. Oplægget illustrerer hvilke forskellige udviklings-trin en virksomhed kan bevæge sig igennem på vejen fra IoT novice til ninja.

Der er  mange mønstre, der gentager sig i dagens IoT løsninger: “Thing”-delen, hardwaren, har nogle grundlæggende komponenter – og det har kommunikationsdelen, cloud-løsningen og data-anvendelsen også. I sidste ende findes et sæt af typiske forretningsmodeller bag en IoT løsning – og virksomheder kan opdeles i 4 til 5 modenhedsniveauer. Oplægget giver, med udgangspunkt i hardware, en beskrivelse af de forskellige grundlæggende elementer og modenhedsniveauer – og foreslår en vej igennem de forskellige stadier fra det forsigtige begynder-stadie til IoT nirvana.

Biografi
Morten Wagner har en baggrund i datalogi og kognitionspsykologi. Han er specialiseret i samspillet mellem mennesker og teknologisk innovation og han har arbejdet med bl.a. IoT i mere end 20 år. Morten er leder af IdemoLab hos FORCE Technology – og er en del af holdet bag Nordic IoT Centre, et åbent videns center, etableret i samarbejde ml. FORCE Technology og Alexandra Instituttet.

Forhåndsreserver din stand til E-22

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-22 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-22.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.