Martin Milter

Effektiv embedded end-to-end security
v. Martin Milter, Security Solutions
Avnet Silica

Udfordringerne er mange når vores embeddede systemer skal sikres. Dette indlæg giver nogle konkrete løsninger, som kan implementeres nu og her.

Hvordan sikres et moderne embedded produkt mod moderne IT kriminelle? Som udvikler og producenter har vi en særlig forpligtigelse over for vores kunder, at sikre deres privat liv og sikre at vores produkter leverer den service kunden betaler for. Med dette indlæg vil jeg vise nogle konkrete løsninger og principper, som langt hen ad vejen sikrer et embedded system mod kendte og mange endnu ukendte angreb. Jeg vil også tale omkring hvordan sikkerhed implementeres i HW of SW samt hvordan produktionslinjen sættes op og hvorfor netop dét er vigtigt.

Biografi
Martin Milter, Security Solutions, Avnet Silica. Arbejdet som FPGA og processor specialist i 8 år hos Avnet. I dag med fokus på sikkerhed.

Forhåndsreserver din stand til E-22

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-22 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-22.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.