Espen Gregersen

SIGFOX: Små beskeder – store muligheder
v. Espen Gregersen, Senior Business Development Manager
IoT Danmark

Lær om Danmarks første landsdækkende netværk dedikeret til Internet of Things og hør hvordan teknologien indgår som en vigtig komponent i fremtidige IoT-systemer sammen med traditionelle trådløse netværk. Der vil blive præsenteret eksempler på nye muligheder med Sigfox-teknologien

Som den eksklusive Sigfox-operatør i Danmark, kan IoT Denmark hjælpe virksomheder og udviklere med at udnytte Sigfox-teknologien nationalt og internationalt. I forbindelse med E18, vil IoT Denmark præsentere mulighederne med Sigfox-teknologien i form af use-cases, præsentere en live-demo og samtidig give en introduktion, til hvordan man hurtig kan komme i gang med udnytte Sigfox-teknologien.

Biografi
Espen Gregersen er cand.merc. fra Copenhagen Business School og har arbejdet inden for feltet Business Development and Innovation. Espen har været med fra starten hos IoT Denmark og har derfor arbejdet bredt inden for Internet of Things med relation til Sigfox-teknologien. I dag rådgiver Espen store og mellemstore virksomheder med konkrete muligheder med Sigfox-teknologien og hvordan denne bedst udnyttes.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand