Mikkel Nielsen

5G til robotter og fremtidens elektronik
v. Mikkel Nielsen, Account Manager
Ericsson

Fremtidens mobilnetværk vil muliggøre forbindelser med både høj båndbredde og lav responstid til anvendelse i forskellige industrier. Hør Ericssons bud på hvordan 5G vil kunne anvendes til robotter og løsninger med elektronik.

Ericsson vil fortælle om hvordan et 5G mobilnetværk vil fungere og hvordan funktionaliteten vil kunne anvendes på tværs af produktion og drift af robotter og elektronik, blandt andet for at opnå højere effektivitet og øget sikkerhed.

Ericsson samarbejder med forskellige industrielle virksomheder som Volvo, Scania og Honeywell for at udvikle 5G use cases og sikre at denne næste generation af netværksteknologi bliver udviklet til at kunne accelerere innovation blandt disse virksomheder.

Biografi
Mikkel Nielsen, Account Manager, Ericsson. Mikkel er uddannet indenfor IT fra Copenhagen Business School og har arbejdet i tre år for Ericsson med mobilnetværk og Internet of Things.

 

Forhåndsreserver din stand til E-22

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-22 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-22.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.