Christian Graversen

Menneskevenlig teknologi
v. Christian Graversen, adm. direktør
Welfare Tech

Teknologi, der skal virke sammen med mennesker skal være menneskevenlig for at være effektiv. Dette er især afgørende inden sundheds- og velfærdsområdet.

Selvom det lyder banalt at man ved udvikling af teknologi til mennesker bør involvere dem i udviklingen så sker det alt for sent i processen eller alt for sent. Det gør at mange teknologisk stærke løsninger aldrig opfylder potentialet og til tider bidrager til at fremmedgøre mennesker fra teknologi. Oplægget tager afsæt i udvikling af sundheds- og velfærdsteknologi og kommer med eksempler på god brugerinddragelse og udvikling af menneskevenlig teknologi.

Biografi
Christian Graversen er adm. direktør for Welfare Tech som er Danmarks største forening for sundheds- og velfærdsteknologi. Før det arbejdede han seks år i Dansk Industri med ansvar for elektronikindustrien og sundhedsteknologi. Han startede hos Oracle Danmark 2000 og har altid arbejdet med teknologi. Hans uddannelse er cand.merc. Management of Technology fra CBS.

Forhåndsreserver din stand til E-22

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-22 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-22.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.