Rekordmange besøgende til E-16

08-09-2016

3608 besøgende gik igennem dørene til årets elektronikmesse. Dermed fik E-16 markant flere besøgende end i 2014, 2012 og 2010.

En velbesøgt messe med 142 udstillere og et imponerende konferenceprogram med flere end 70 fagligt funderede konferencer satte forventningerne højt. Allerede da E-16 lukkede dørene efter messens første dag var besøgstallet markant højere end i 2014.

– E-16 har været helt fantastisk. Udstillerne har overgået sig selv i år – flotte stande, spændende produkter og nye teknologier. Der er alt, hvad man som besøgende har brug for at opleve på en elektronikmesse i dag, siger projektchef Iben Malling fra Odense Congress Center.

Det er især de mange samarbejdspartnere, som projektchefen fremhæver som én af grundene til årets store succes.

– E-16 er i virkeligheden et bevis på, at når man løfter i flok så lykkedes man rigtig godt med det, fortæller Iben Malling, og fortsætter:

– Det har været en rigtig god elektronikmesse, og jeg er stolt af de positive tilbagemeldinger, som jeg har fået fra udstillerne. Nu kan vi begynde at se frem mod E-18, hvor vores klare målsætning er at fortsætte den positive udvikling med elektronikmessen, slutter Iben Malling.

E-16 lukkede dørene for årets messe torsdag kl. 16.00.

Forhåndsreserver din stand til E-20

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-20 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-20.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.