Registrering er åben for gæster: Få din gratis billet til E-22 nu!

08-06-2022

Danmarks største elektronikmesse løber af stablen på Odense Congress Center fra den 30. august til den 1. september. Som gæst kan du allerede nu registrere dig og sikre din billet til den længe ventede messe.

Skal du med, når hele elektronikbranchen mødes midt i landet til tre dage spækket med nyheder, spændende udstillere, konferencer, workshops og talks?

Registreringen for gæster til elektronikmessen E-22 er netop åbnet, og det betyder, at du nu kan få fingrene i billetter til en af årets vigtigste messer.

Projektleder for E-22, Michael Helm, ser frem til årets messe med store forventninger:

– Nu har vi efterhånden ventet længe på at kunne samle elektronikbranchen, og vi mærker derfor en stor lyst til endelig at kunne mødes igen. Jeg glæder mig til at opleve de mange nyheder, som vores fantastiske udstillere har med. Det bliver især spændende at besøge de to temaområder ”Produktion i Danmark” og ”Udvikling i Danmark” – her er barren virkelig blevet sat højt.

Planlæg dit besøg på E-22 – hold øje med messens program her. Programmet bliver løbende opdateret.

Vi ses til E-22 på Odense Congress Center fra den 30. august til den 1. september.

Tilmeld dig til E-22 her!

Forhåndsreserver din stand til E-22

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-22 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-22.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.