Nyt medlem i Produktion i Danmark

17-10-2019

Der er en ny spiller i temaområdet Produktion i Danmark. Gruppen bag området ser frem til at kunne præsentere messens besøgende for en udvidelse på E-20.

Produktion i Danmark har kunne høste ros fra de besøgende på elektronikmessen de seneste år, hvor temaområdet har bestået af en fast række medlemmer med kernekompetencer inden for dansk elektronikproduktion.

Det er virksomhederne SmartTec, Eltraco Automation, EP-TeQ, HIN, HYTEX, Interflux Danmark, der står bag området Produktion i Danmark. Nu får området et nyt og spændende medlem, der glæder sig til at være en del af holdet, der udfordrer og skærper elektronikbranchen herhjemme.

Velkommen til Scanditron!

Scanditron er blandt andet kendt for at have mere end 20 års erfaring i at levere stencils til det danske marked. Firmaet dækker de nordiske samt de baltiske lande og Polen, hvor de leverer og installerer nærmest alt i udstyr og forbrugsstoffer, der er behov for i en moderne elektronikproduktion.

– Det er en helt særlig ære, at blive en del af et område, der har så stor erfaring og så stærkt et ry. Det glæder vi os til at leve op til, siger Anders Lind, Sales and Business Development hos Scanditron.

Forhåndsreserver din stand til E-22

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-22 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-22.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.