Nye udstillere til E-22: Vi glæder os til at møde branchen

09-06-2022

Danmarks største elektronikmesse, E-22, kan byde velkommen til 16 helt nye udstillere, som kommer på messen i Odense for at møde branchen, men også fordi, de hører fra deres kunder, at de lægger vejen forbi messen. De nye udstillere har blandt andet PCB-løsninger og IVD-udstyr.

Efter en lang periode uden messe i den danske elektronikbranche kan E-22 til august endelig åbne dørene på Odense Congress Center. Blandt de mere end 100 udstillere fra elektronikbranchen og omkringliggende brancher er der 16 helt nye udstillere, som ser frem til at tage imod de besøgende, men også til at møde branchen generelt.

Blandt de virksomheder, som udstiller for første gang på Danmarks største elektronikmesse er virksomheden Wise Choice Consulting, som løser PCB-opgaver på konsulentbasis for danske og udenlandske elektronikudviklingshuse.

– Vi er med på E-22 i år, fordi det er her, vi kan møde vores potentielle kunder fra den danske elektronikbranche. Vi er stadigvæk en ung virksomhed, så vi ser frem til at præsentere vores ydelser og vise, hvem vi er. Vi ved af erfaring, at der er stor efterspørgsel på PCB-designere i de danske virksomheder, så derfor ser vi frem til at vise, hvad vi kan. Vi glæder os også til at fortælle mere om en helt ny ydelse, vi kan tilbyde, siger Steen K. Grøndahl, direktør for Wise Choice Consulting.

Kunderne kommer på elektronikmessen
En anden, ny udstiller til E-22 er virksomheden Triolab, som sælger IVD-udstyr til industrien, universitetslaboratorier, forskning- og veterinære institutioner. De ønsker at deltage på elektronikmessen for at møde deres eksisterende kunder, men selvfølgelig også med et håb om at møde helt nye.

– Vi har hørt om messen fra vores kunder og kunne se, at det er en ny måde for os at møde kunderne på. Vi er forhandler af Leica i Danmark, så det er selvfølgelig fokuspunktet på vores stand, hvor vi har hele paletten af mikroskoper med. Vores dygtige medarbejdere vil stå klar til at svare på spørgsmål og vise, hvad vi kan tilbyde elektronikbranchen. Vores produkter er relevante for alle, som har brug for et mikroskop, se detaljerne i deres produkter eller måske endda kvalificere deres produkter, siger Neel Noel, administrerende direktør for Triolab.

På standen i Hal C vil Triolab altså vise forskellige mikroskoper, som er alt fra de helt enkle mikroskoper til større og mere komplekse. F.eks. vil Triolab have det digitale mikroskop Leica Emspira 3 med.

Også projektleder for E-22, Michael Helm, hilser de nye udstillere velkommen og glæder sig over, at det fortsat kan lykkes at tiltrække nye udstillere til elektronikmessen, som bliver afholdt på Odense Congress Center.

– Det er godt at se, at elektronikmessen fortsat kan tiltrække helt nye udstillere. Det er jo en branche i konstant udvikling og ved at byde helt nye udstillere indenfor, får vi også mulighed for at vise endnu mere af det, den danske elektronikbranche har at byde på. Sammen med både de helt nye og de udstillere, som har været med i alle årene, er jeg sikker på, at vi kommer til at have spændende nyheder og teknologier, inspiration og udvikling på messen, siger Michael Helm, projektleder for E-22.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand