Nikolaj Sonne gæster E-18

14-08-2018

Der bliver endnu engang et omfattende konferenceprogram til årets elektronikmesse (E-18) i Odense Congress Center. Et af de mange foredrag til E-18 bliver med den kendte DR-vært Nikolaj Sonne, som med begejstring og sin nysgerrighed for teknologi vil fortælle om kunstig intelligens i dag og i fremtiden.

Droner, selvkørende biler, oversættelse og taleforståelse. Kunstig intelligens er allerede en stor del af vores dagligdag og teknologien udvikler sig hele tiden.  Den populære DR-vært Nikolaj Sonne vil på underholdende vis fortælle om kunstig intelligens (AI) på året elektronikmesse.

Nikolaj Sonne er bl.a. kendt fra DR-programmet ”So ein Ding”, og han har i årevis beskæftiget sig med teknologi og gadgets. Det er derfor en erfaren herre, som de besøgende til E-18 kan se frem til at opleve i Innovationszonen onsdag d. 12. september kl. 13.00.

Med sit foredrag ”AI – en kunstig intelligens steppebrand” vil han vise eksempler fra den kunstige intelligens, vi allerede opfatter som en naturlig del af vores dagligdag. Derudover vil han give sit bud på, hvor teknologien er på vej hen, og hvad vi skal være opmærksom på i fremtiden.

– De lærenemme maskiner er godt i gang med at finde ud i alverdens hjørner og afkroge, og vi er alle – vidende som uvidende – med til at træne maskinerne. Det bliver stadig sværere at skelne mellem syntetisk og virkelig virkelighed, og selvom mange maskiner nærmest er bedre end os selv, så kan de ”kloge” maskiner stadig snydes – og vi har ikke indsigt i rationalerne. Fint, hvis det er en billedsøgning, som rammer skævt – men hvad nu, hvis det er en læge- eller dommer-bot, der tager fejl? siger Nikolaj Sonne.

DR-værten vil også tage ’dommedagsmaskinen’, en selvforbedrende maskine, med til sit foredrag på E-18. Hvad det er, må du vente med at se til d. 12. september kl. 13.00 i Odense Congress Center.

Om Nikolaj Sonne
Nikolaj Sonne er uddannet journalist og arbejder til daglig på Danmarks Radio, hvor han siden 2009 har været vært på tech-programmet ”So ein Ding”. Tidligere arbejdede Nikolaj som journalist og redaktør på gadgetmagasinet, ”GEAR”, hvor han vandt FDIMs pris ”Bedste Danske WebTV” tilbage i 2008.

Forhåndsreserver din stand til E-20

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-20 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-20.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.