Microsoft udstiller på E-18

28-06-2018

Når E-18 løber af stablen d. 11. – 13. september, vil der være en velkendt virksomhed blandt de flere end 100 udstillere. Microsoft har nemlig meldt sin ankomst som udstiller til årets elektronikmesse, ligesom Microsoft vil præsentere en produktnyhed under messen.

Med mindre end tre måneder til at dørene åbnes til E-18, har en af elektronikbranchens helt store virksomheder meldt sin ankomst som udstiller i Odense Congress Center d. 11. – 13. september.

Det er første gang i en årrække, at Microsoft har en stand på en stor fagmesse i Danmark, og valget af elektronikmessen er da heller ikke tilfældigt.

Udover at besøgende og udstillere får mulighed for at møde Microsoft på en stand i hal C, vil Microsoft også bidrage med en platformsløsning, som kan opleves flere steder under messen. Microsoft har nemlig lavet en softwareløsning til industrielle produktionslinjer i samarbejde med Bila Robotic og Arrow ECS.

Nyhed fra Microsoft kan ses på E-18 og R-18
Denne unikke løsning kan opleves i messehallen dedikeret til robotmessen, R-18, hvor der vil blive opstillet en cobot-arm fra Universal Robotics. Her vil robotarmen udføre en række industrielle processer, hvor der bliver opsamlet en række data som temperatur, tryk og mange andre faktorer, som robotten bliver udsat for. Disse data bliver herefter behandlet og omsat til let forståelige viden af de store datamængder i hal C under E-18.

Det er Arrow ECS’ ingeniører, som sammen med cloud-specialister fra Microsofts Azure-division har udviklet de algoritmer, som behandler de indsamlede data fra robotten.

Formålet med Bila Robotics, Arrow ECS’ og Microsofts koncept er at give de besøgende på messen oplevelsen af, at den samme løsning nemt vil kunne implementeres i mange typer af produktionslinjer.

Hos Odense Congress Center er man begejstret for både samarbejdet om det nye koncept, og også for at byde Microsoft velkommen som udstiller.

– Vi ser frem til at få Microsoft med som udstiller. Microsoft er en toneangivende virksomhed i elektronikbranchen, så vi er glade for, at de bakker op omkring E-18. Jeg tror også på, at det nye koncept, som Microsoft har været med til at lave, vil være relevant for rigtig mange virksomheder, og derfor vil tiltrække mange besøgende, siger Søren Therkelsen, projektleder for E-18 og R-18.

Forhåndsreserver din stand til E-20

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-20 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-20.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.