IBM udstiller på E-18

17-08-2018

IBM bliver udstiller på årets elektronikmesse d. 11. – 13. september, og de besøgende kan se frem til en stand med konkrete cases fra IBM. Det er første gang, at IBM udstiller på Elektronikmessen, som med sit øgede fokus på teknologi har tiltrukket flere IT-giganter end tidligere.

Når årets elektronikmesse finder sted d. 11. – 13. september i Odense Congress Center, bliver det med en helt ny udstiller. Teknologi- og konsulentvirksomheden IBM er nemlig med som udstiller på E-18.

Det er første gang, at IBM er med på Elektronikmessen, som har eksisteret siden 2002, og de ser frem til at møde den danske elektronikbranche.

– Vi ser frem til at blive udstiller på E-18. Vi har tidligere været en del af elektronikmessens konferenceprogram, men i år har vi valgt at være med som udstiller. Vi kommer til at vise en række konkrete cases på vores stand som bl.a. Ratmo, den intelligente rottefælde og eksempler på hvordan Smukfest og IBM samarbejder om at udvikle fremtidens festivaloplevelse gennem teknologier som AI, IoT og Big Data, siger Anders Hovgaard, Country Manager for IBM Solutions, og løfter dermed lidt af sløret for, hvad de besøgende kan opleve på IBM’s stand i hal C.

IBM er en af de flere end 128 udstillere, som er en del af årets elektronikmesse. Og hos arrangørerne ser man frem til at byde den nye udstiller velkommen.

– Vi er selvfølgelig glade for, at en international virksomhed som IBM bakker op omkring E-18. IBM har de seneste år stået bag en række spændende projekter, som er relevante for både elektronikbranchen og robotindustrien. Så med vores sideløbende robotmesse, R-18, giver det rigtig god mening for både besøgende og udstillere, at IBM er med ombord, siger Søren Therkelsen, projektleder for E-18 og R-18.

Microsoft bliver også en del af E-18
Kort før sommerferien kunne E-18 afsløre, at også Microsoft udstiller på årets elektronikmesse og præsenterer en produktnyhed, som er udviklet i samarbejde med BILA Robotic og Arrow ECS.

Med deltagelse af IBM og andre nye udstillere er det altså lykkedes at få tiltrukket en ny type af udstillere som supplement til de mere traditionelle elektronikproducenter.

E-18 og R-18 finder sted d. 11. – 13. september i Odense Congress Center. Det er gratis at deltage i begge messer.

Forhåndsreserver din stand til E-20

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-20 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-20.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.