Forventningerne er høje til E-22

16-05-2022

Elektronikmessen i Odense, som finder sted den 30. august til 1. september, bygger videre på tidligere succestiltag, men vil i år også præsentere helt nye. Temaområder som ’Produktion i Danmark’, et omfattende konferenceprogram og andre partnerevents skal tiltrække besøgende fra hele landet.  

Elektronikmessen i Odense har traditionelt været et tilløbsstykke, og i 2022 er forventningerne til årets messe også høje hos arrangørerne fra Odense Congress Center. For selvom coronapandemien har resulteret i, at den planlagte elektronikmesse måtte udskydes i både 2020 og 2021, betyder det, at det er endnu vigtigere for branchen at mødes for at udveksle viden og erfaringer og udvide netværket.

Elektronikbranchen udvikler sig utroligt hurtigt, og er der sket meget, siden vores udstillere og besøgende var samlet til E-18. Jeg mærker en enorm lyst til at mødes fysisk igen. Det forventer jeg også at kunne se på besøgsregisteringen, som vi netop har åbnet, siger Michael Helm, projektleder for E-22. 

En messe på niveau med 2018
Og det tegner allerede positivt blandt udstillerne til E-22, hvor udstillerlisten rummer flere toneangivne virksomheder. Det er virksomheder som Avnet Silica, Arrow Electronics og Hamamatsu med flere, som har været med på Elektronikmessen de seneste mange år.

Også virksomhederne HYTEK, Ep-TeQ, Interflux Danmark, SmartTec, Eltraco Automation, HIN og Scanditron, som alle står bag succes-tiltaget ’Produktion i Danmark’ er med igen i år. For netop ’Produktion i Danmark’ er et af de områder, som vil blive gentaget på E-22. Derudover vil der også blive præsenteret helt nye tiltag, som sammen med en ambition om 130 udstillere, vil bringe E-22 på niveau med messen i 2018.

– Vi har en forventning om, at vi når det samme antal udstillere, som vi havde i 2018. Og kigger vi på de tiltag, vi har i støbeskeen, og det spændende konferenceprogram, som der arbejdes på højtryk på lige nu, så skal vi nok lykkedes med at tiltrække mange besøgende til Odense i slutningen af august, slutter Michael Helm.

Det er gratis at besøge E-22.

Tilmeld dig

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand