Fokus på Produktion i Danmark

E-18 sætter igen i år fokus på elektronikproduktionen i Danmark, ved at 6 udstillere vil udfordre den måde, vi tænker elektronikproduktion i Danmark anno 2018 på. Formålet er at øge konkurrenceevnen mod udenlandske producenter og holde produktionen i Danmark ved lige, så Danmark stadig kan være førende indenfor højteknologisk viden og udvikling på feltet.

Området ’Produktion i Danmark’ findes under E-18 i Hal A, og vil i år byde på ”en rejse” gennem elektronikproduktionen, hvor det er muligt både at høre foredrag, deltage i workshops og opleve seks proces-øer, hvor det er muligt for interesserede at få et indblik i nogle af de mest problematiske processer i den moderne elektronikproduktion i Danmark, høre om ny teknologi, få en indsigt i ny såvel som anvendt procesteknolog og automation og ikke mindst få tips og tricks til hvordan man typisk kan optimere processerne, sikre kvaliteten og undgå dyre faldgruber.

De seks proces-øer man kan opleve i ’Produktion i Danmark-området’ giver mulighed for at få insdigt i Design-for-Manufacturing/Test (DfM/DfT), sporbarhed, kvalitetssikring, rework, vask/lakering og boxbuild/håndtering.

Det er virksomhederne SmartTec Nordic, Interflux Danmark, Eltraco Automation, EP-TeQ, Hin og HYTEL, der har indgået et samarbejde om at udvikle konceptet bag ’Produktion i Danmark’ til E-18. Formålet med ’Produktion i Danmark’ er desuden også at sætte fokus på, hvordan Danmark kan bibeholde positionen som højteknologisk produktionsland ved bl.a. at samarbejde og videndele leverandører imellem.

Denne introduktionsvideo giver et kort overblik samt en let forklaring til proces-øerne, hvor vi fokuserer på seks hovedområder.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand