Første dag slog alle rekorder

11-09-2018

Med 3.600 forhåndsregistreringer til E-18 og R-18 var forventningerne høje. Messen blev åbnet af Udenrigsminister Anders Samuelsen, og da messerne lukkede kl. 16.00 var 1.695 besøgende gået igennem dørene til Odense Congress Center.

E-18 blev åbnet officielt af udenrigsminister Anders Samuelsen, Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel og direktøren for Odense Sport & Event, Enrico Augustinus. Herefter gik de mange besøgende ud til de 189 udstillere i de tre haller.

Det samlede besøgstal for E-18 og R-18 var 1.695, hvor der er ved E-16 var 1.121 besøgende på messens første dag.

Tirsdagen bød også på spændende konferencer med bl.a. Jacob Vestergaard fra Microsoft, Kim Escherich fra IBM og Henrik Hammer fra Google.

Samtidig blev Innovationszonen åbnet, som hele dagen har været godt besøgt af nysgerrige besøgende, som ville prøve tennis ketcheren med indbyggede sensorer, se den dansk udviklede elbil eller prøve cowboyjakken fra Levi’s og Google.

Da klokken slog 16.00 lukkede dørene, men i morgen er både E-18 og R-18 åbne igen kl. 09.00.

I morgen kan du bl.a. se frem til foredrag med Nikolaj Sonne fra DR, Edward Mauser fra CGI, John Reily fra Arm og høre et foredrag med Microsoft og Arrow, som fortæller om deres nye løsning. I ’Produktion i Danmark’ området kan du i morgen også komme på guidet tur og blive klogere på de seks proces-øer.

Forhåndsreserver din stand til E-20

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-20 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-20.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.