Flere end 80 udstillere er klar

26-02-2018

Der er godt gang i standsalget til Danmarks største elektronikmesse. Flere end 80 udstillere har allerede meldt deres ankomst.

Mere end et halvt år før E-18 løber af stablen kan arrangørerne bag messen allerede offentliggøre flere end 80 udstillere, som har købt en stand til messen. Dermed tegner E-18 til at blive en messe på højde med succesmessen i 2016.

– Jeg er naturligvis glad for, at standsalget allerede nu er så positivt. Vi skal efterfølge en messe, som var en stor succes, og derfor er det en fornøjelse at se, at så mange udstillere fra 2016 er med på messen igen i år, siger Søren Therkelsen, projektleder for E-18.

På nuværende tidspunkt er elektronikbranchen allerede bredt repræsenteret blandt de solgte stande. De besøgende kan derfor møde udstillere lige fra maskinleverandører over elektronikproducenter til udviklingshuse, når E-18 finder sted d. 11. – 13. september.

– Det tegner rigtig godt for messen. Vi vil videreføre flere af de ting, vi havde succes med i 2016, bl.a.  Innovationszonen. Men samtidig har vi gang i flere spændende projekter, som vi snart kan løfte sløret for, siger Søren Therkelsen.

Det er stadig muligt at købe en stand. Du kan læse mere om standpriser, opbygningsmuligheder og meget mere her.

Du kan desuden se en oversigt over de udstillere, som allerede har sikret sig en stand her.

Forhåndsreserver din stand til E-20

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-20 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-20.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.