Flere end 70 udstillere er klar

26-01-2018

Der er godt gang i standsalget til Danmarks største elektronikmesse. Flere end 70 udstillere har allerede meldt deres ankomst.

Mere end et halvt år før E-18 løber af stablen kan arrangørerne bag messen allerede offentliggøre flere end 70 udstillere, som har købt en stand til messen. Dermed tegner E-18 til at blive en messe på højde med succesmessen i 2016.

– Jeg er naturligvis glad for, at standsalget allerede nu er så positivt. Vi skal efterfølge en messe, som var en stor succes, og derfor er det en fornøjelse at se, at så mange udstillere fra 2016 er med på messen igen i år, siger Søren Therkelsen, projektleder for E-18.

På nuværende tidspunkt er elektronikbranchen allerede bredt repræsenteret blandt de solgte stande. De besøgende kan derfor møde udstillere lige fra maskinleverandører over elektronikproducenter til udviklingshuse, når E-18 finder sted d. 11. – 13. september.

– Det tegner rigtig godt for messen. Vi vil videreføre flere af de ting, vi havde succes med i 2016, bl.a.  Innovationszonen. Men samtidig har vi gang i flere spændende projekter, som vi snart kan løfte sløret for, siger Søren Therkelsen.

Det er stadig muligt at købe en stand. Du kan læse mere om standpriser, opbygningsmuligheder og meget mere her.

Du kan desuden se en oversigt over de udstillere, som allerede har sikret sig en stand her.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Bemærk

Hvis du booker en stand online vil du efterfølgende blive kontaktet af vores sælger, Susanne Tjørnehøj Jensen, med et konkret tilbud.

Priser
Stand uden opbygning (min. 9 m2 til 24 m2)
kr. 1.395 pr. m2

Stand uden opbygning (25 m2 til 45 m2)
kr. 1.295 pr. m2

Stand uden opbygning (+ 46 m2)
kr. 1.095 pr. m2

Alle priser er ekskl. moms.

Du kan læse mere om, hvad prisen inkluderer under Standpriser

Kontakt venligst Susanne Tjørnehøj Jensen (29 37 45 49) hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.