Christian Blücher

Find vej i den trådløse jungle
v. Christian Blücher, Wireless Connective Specialist
Arrow Electronics

Wi-Fi, Bluetooth, Thread, SigFox, LoRa, NB IoT osv. Antallet af trådløse standarder er konstant voksende. Dette indlæg er for dig der ønsker et godt og præcist overblik og grundlag for at finde den bedste trådløse standard til din næste applikation.

Langt eller kort? Hurtigt eller langsomt? Meget eller lidt? Tit eller ofte? Der er mange ting at tage stilling til når man skal vælge den mest optimale trådløse standard til sit næste produkt. Ofte må man gå på kompromis et sted i mellem pris og performance og i nogle tilfælde designe sig ud af dilemmaerne. Kom og hør om de seneste trådløse trends og hvad du bør satse på for at klippe snoren til dit nye produkt.

Biografi
Christian Blücher har, i sin rolle som Wireless Connectivity Specialist hos Arrow, fuldt udviklingen indenfor trådløs teknologi fra første parket det seneste årti. Igennem sit daglige arbejde med leverandører af trådløse løsninger og virksomheder i Norden har Christian en detaljeret viden om hvad der findes og fingeren på den trådløse puls.

Book your stand

WELCOME TO
E-18 Denmark’s largest Electronics Fair & R-18 Denmark’s new Robotics Fair.

The fairs are held simultaneously, having their own individual focus and exciting conference programs, workshops and exhibitions.

Pre-register and enter the fairs faster here.