E-18 udvider med robotmesse

15-01-2018

Når E-18 løber af stablen d. 11. – 13. september bliver det sideløbende med en ny selvstændig robotmesse. Den nye robotmesse får stærke aktører fra robotindustrien og vil blive etableret i endnu en udstillingshal. Dette vil gøre messen større end nogensinde.

Der er mange synergier mellem robotter og elektronik, og derfor tror vi på, at det vil være til gavn for både elektronikbranchen og robotindustrien at udvide med en robotmesse.

– Jeg er sikker på, at tilføjelsen af nye udstillere og besøgende fra robotindustrien vil være med til at styrke E-18. Det har længe været et attraktivt marked for elektronikbranchen, og da Odense er blevet udnævnt som ’robothovedstad’, ser jeg det som helt naturligt at knytte elektronikbranchen og robotindustrien tættere sammen under E-18, siger Michael Helm, messechef fra Odense Congress Center.

Med udvidelsen af endnu en hal er forventningerne til antallet af besøgende og udstillere også hævet. I 2016 slog E-16 besøgsrekord med 3600 besøgende og 142 udstillere.

Et udstillingsvindue for robotindustrien

Hos robotklyngen Odense Robotics vækker det begejstring, at robotindustrien bliver en del af E-18.

– Odense er kommet på verdenskortet som et førende center inden for robotteknologi – og denne messe kan være med til at styrke positionen yderligere. Med messen får robotvirksomheder og underleverandører et unikt udstillingsvindue, hvor de kan møde kunder, partnere og potentielle medarbejdere. Det glæder mig at se endnu et tiltag, der kan understøtte robotvirksomhedernes vækst og synliggøre Odenses robotindustri, siger Mikkel Christoffersen, forretningschef for Odense Robotics.

Odense Robotics planlægger selv at deltage på robotmessen med aktiviteter og en stand sammen med en række af robotklyngens start-up virksomheder. Herudover vil robotvirksomheden Blue Ocean bl.a. medvirke til at tiltrække keynote speakers m.m. til messen.

 

 

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Bemærk

Hvis du booker en stand online vil du efterfølgende blive kontaktet af vores sælger, Susanne Tjørnehøj Jensen, med et konkret tilbud.

Priser
Stand uden opbygning (min. 9 m2 til 24 m2)
kr. 1.395 pr. m2

Stand uden opbygning (25 m2 til 45 m2)
kr. 1.295 pr. m2

Stand uden opbygning (+ 46 m2)
kr. 1.095 pr. m2

Alle priser er ekskl. moms.

Du kan læse mere om, hvad prisen inkluderer under Standpriser

Kontakt venligst Susanne Tjørnehøj Jensen (29 37 45 49) hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.