E-18 satte besøgsrekord

13-09-2018

E-18 slår besøgsrekorden fra både 2016 og 2014. På tre dage er 5.071 besøgende gået igennem dørene til messerne R-18 og E-18 i Odense Congress Center.

Tre dage, 130 udstillere og 5.071 besøgende. Den nye kombination af robot- og elektronikmesse i Odense Congress Center har betydet, at besøgsrekorden fra E-16 nu er slået med næsten 1.500 flere besøgende.

E-18 fik samlet elektronikbranchen under et tag. Det var bl.a. udstillere som Arrow, Prevas, Altoo Measurement Science og Ektos, som de besøgende kunne møde i messehallerne. Men også helt nye udstillere som IBM Danmark og Microsoft havde booket en stand på Danmarks største elektronikmesse.

– E-18 har været en succes. Vi har slået besøgsrekorden fra E-16, og vi er også lykkedes med at samle nogle af de toneangivne virksomheder fra elektronikbranchen. At vi samtidig formår at tiltrække flere end 5.000 besøgende er yderst tilfredsstillende. Vi har haft et godt samarbejde med messekomitéen bag E-18, som bl.a. har været meget involveret i konferenceprogrammet, Innovationszonen og området Made in Danmark, siger Søren Therkelsen, projektleder for E-18 og R-18.

Produktion i Danmark-området i hal A har også tiltrukket rigtig mange besøgende i løbet af den tre dage lange messe. Der var en række konferenceholdere til E-18, og det var bl.a. DR-vært Nikolaj Sonne, Søren Johansen fra Teknologisk Institut og Henrik Hammer fra Google, som trak besøgende til konferencerne.

– Vi er glade for den store interesse for E-18, og vi ser frem til at samle udstillere og besøgende igen til E-20, siger Søren Therkelsen.

Forhåndsreserver din stand til E-22

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-22 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-22.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.