E-18 runder 100 udstillere

19-06-2018

Det går forrygende med salget af stande til dette års elektronikmesse. Så godt, at E-18 allerede har rundet 100 udstillere, som har meldt deres ankomst til messen d. 11.-13. september.

Der er tre måneder til, at elektronikmessen E-18 løber af stablen i Odense Congress Center, men allerede nu kan E-18 præsentere et trecifret antal udstillere. For stand nummer 100 er netop solgt, og der kommer dagligt nye henvendelser fra interesserede firmaer. Dermed er årets messe på nuværende tidspunkt salgsmæssigt på niveau med succes-messen i 2016.

– Der er stadig længe til E-18, så det er positivt, at det går så godt med standsalget. Udover at have rundet de 100 udstillere, så er vi tæt på at være udsolgt på kvadratmetre. Det skyldes, at flere af udstillerne ønsker større stande end hidtil. Messen i 2016 slog alle rekorder, og lige nu tyder det på, at årets messe bliver endnu bedre, siger Søren Therkelsen, der er projektleder for E-18.

Indtil videre byder E-18 på 100 forskellige udstillere, der spænder fra maskinleverandører over elektronikproducenter til udviklingshuse. Messens udstiller nummer 100 blev virksomheden IntelliFinder, der laver lokationsbaserede ressourceplanlægningssystemer, og de ser frem til at være en del af E-18.

– Hvis du leder efter en unik teknologi, som kan forbedre din virksomhed på en smart og nem måde, så er IntelliFinder dem, du ønsker at besøge under E-18. Vi kan rådgive virksomheder i et bedre workflow, så det bliver lettere, smartere, mindre stressfyldt og samtidig sparer dig ressourcer. E-18 er et godt sted at møde innovative forretningsfolk, og vi er sikre på, at vi vil have en masse spændende samtaler med både udstillere og besøgende, siger Michael Kørschen, administrerende direktør hos IntelliFinder.

I videoen kan du høre, hvad Michael Kørschen ser frem til som udstiller på E-18.

Er du nysgerrig på, hvem de andre udstillere er, kan du se udstilleroversigten her.

Forhåndsreserver din stand til E-20

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-20 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-20.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.