E-18 bygger videre på 2016-succes

14-12-2017

Elektronikmessen E-18 afholdes næste år den 11.-13. september i Odense Congress Center, og der satses naturligvis på at bygge videre på det særdeles succesfulde arrangement i 2016.

Af Lars Kristiansen, Elektronik og Data

E-16 elektronikmessen, der blev afholdt i begyndelsen af september 2016 i Odense Congress Center, var den ottende i rækken siden starten tilbage i 2002, og messen markerede sig på flere måder, som en af de hidtil mest vellykkede. Over de tre messedage var der godt 3600 besøgende, hvilket var betydeligt flere end de tre foregående messer.
Og med omkring 140 udstillere, der dækkede hele det brede spektrum af produkter og services – herunder aktive/passive kom- ponenter, board level produkter, wireless løsninger, print med tilhørende services,test- og måleudstyr, udviklingsværktøjer/software, design- og konsulenthuse samt produktionsudstyr – var der nok at se på og snakke om på E-16.

Specielt de ’arbejdende’ produktionslinjer, som var realiseret gennem et unikt samarbejde mellem forskellige maskinleverandører, var med til at give E-16 en spændende profil. Samtidig lykkedes det arrangørerne og den tilknyttede messekomité at sammensætte det helt sikkert mest spændende konferenceprogram i elektronikmessens historie med omkring 75 fagligt stærkt funderede konferencer med både ind- og udenlandske foredragsholdere og mange besøgende.

E-18 viderefører konceptet, men med flere nye ansigter
E-18 udstillingen afholdes den 11.-13. september 2018, og det er som sædvanligt Odense Congress Center, der lægger de fysiske rammer til messen. Arrangørens overordnede strategi er naturligvis at bygge videre på succesen og de positive tilbagemeldinger fra såvel besøgende som udstillere i forbindelse med arrangementet i 2016 – og samtidig videreudvikle med nye tiltag.

Forberedelserne til E-18 er i fuld gang, arrangørerne har for nyligt bl.a. præsenteret en stærk messekomité, der dels består af nogle af de velkendte ansigter, som også var med omkring E-16, og nye, men stadig kendte brancheprofiler.

Messekomitéen består således af Henrik Vallentin, chefkonsulent i DI Digital, Rune Domsten, direktør i Indesmatech, Morten Kreiberg Block, direktør i Arrow, Lars Kongsted-Jensen, direktør i EP-TeQ samt konsulent Per Bach, der som den oprindelige initiativtager til elektronikmessen har en bred kontakt til branchens mange aktører.

En af de nye i messekomitéen, Rune Domsten fra Indesmatech, var en af front- figurerne bag det omfangsrige og roste konferenceprogram ved E-16, men det er først nu, at han træder ind i selve messekomitéen. Morten Kreiberg Block fra Arrow er ligeledes ny i messekomitéen. Sammen med sine kolleger fra Arrow stod han bag idéen til den spændende SmartHome demo, der blev vist på E-16.

– Hos Arrow vil vi gerne være med til at udvikle elektronikbranchen, og det er selvfølgelig også derfor, jeg har sagt ja til at være en del af messekomitéen bag E-18. I dag er elektronik blevet en stor del af flere helt nye brancher. Derfor vil mit fokus bl.a. være på, hvordan vi bedst muligt integrerer de nye brancher med spændende foredrag, nye udstillere og besøgende, hvilket vil være til gavn for alle på E-18, siger Morten Kreiberg Block.

Ny projektleder for E-18
Til at binde E-18 arrangementet sammen har Odense Congress Center ansat Søren Therkelsen som ny projektleder. Han kom- mer fra en stilling som Business Support Manager hos Maersk Training, hvor han har været siden 2010. Søren Therkelsen skal udelukkende fokusere på E-18 frem til messen, hvilket selvfølgelig er med til at signalere, at arrangørerne sætter alle resourcer ind på at få endnu et vellykket arrangement op at stå.

– Arbejdet med E-18 er i fuld gang, og jeg er sikker på, at det vil lykkes os at lave en spændende messe for både udstillere og besøgende. Jeg er glad for at have en stærk messekomité og gode samarbejdspartnere, som har erfaringer og viden både fra elektronikbranchen og fra E-16. Jeg er overbevist om, at vi sammen kan skabe endnu en succes, fremhæver Søren Therkelsen.

Du kan læse nyheden i en online version hos Elektronik & Data. 

Forhåndsreserver din stand til E-20

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-20 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-20.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.