Tag på messe i trygge rammer

Din tryghed er vores førsteprioritet, når du tager til messe på Odense Congress Center. Det betyder, at vi til enhver tid følger regeringens gældende regler og retningslinjer ifm. corona-situationen.

Det skal være trygt at tage på messe, når du besøger Odense Congress Center. Derfor følger vi corona-situationen tæt og sikrer, at vi efterlever myndighedernes gældende retningslinjer fuldt ud.

Herudover har vi løbende fokus på et trygt indendørsmiljø, og det betyder, at du på hele matriklen vil opleve:

  • Afstandsmærkater på gulve
  • Skiltning med opfordring til at holde afstand
  • Stort antal dispensere med hånddesinfektion

Når du besøger et arrangement på Odense Congress Center, vil disse tiltag være med til at sikre, at du får en tryg og god oplevelse – uanset arrangementets størrelse.

Hvilke retningslinjer skal jeg følge?
Er du i tvivl om de gældende retningslinjer? Hold dig opdateret på corona-situationen samt myndighedernes regler og anbefalinger her.

Har du spørgsmål til vores håndtering af corona-situationen, er du velkommen til at kontakte os. Er du udstiller, og drejer din henvendelse sig om E-22, kontakt da messens projektleder direkte.

Forhåndsreserver din stand til E-22

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-22 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-22.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.