Udstiller for første gang på E-18

23-05-2018

Leverandøren Boliden Bergsøe A/S har de seneste år besøgt Elektronikmessen som besøgende, men i år er de med som udstiller for første gang nogensinde. Det skyldes bl.a. et øget fokus på det danske marked og et ønske om at udbrede kendskabet til brugen af metaller i elektronikproduktion.

Boliden Bergsøe A/S er specialiseret i tin- og loddeprodukter, som de leverer til bl.a. elektronikbranchen. Efter et par år som besøgende på elektronikmessen i Odense har de nu besluttet sig for at være med som udstiller for første gang.

Som leverandør af vitale produkter i elektronikproduktion, så som tinlegeringer, flusmidler og kobber/tin anoder er forventningerne til E-18 høje hos den nye udstiller.

– Et af vores kerneområder er elektronikbranchen, og derfor er det helt naturligt for os at være med som udstiller. Vi havde overvejet en messe i Sverige, men de er slet ikke så store som E-18. Derudover er E-18 interessant for os, fordi vi ønsker at udvide vores position på det danske marked, og på messen kommer den type af besøgende, som vi gerne vil i dialog med, siger Paw Meineche Marnæs, Area Sales Manager hos Boliden Bergsøe A/S.

Boliden Bergsøe A/S er en veletableret virksomhed, som startede tilbage i 1902 som en genbrugsvirksomhed af tin- og blyprodukter under navnet Paul Bergsøe & Søn A/S. I dag har virksomheden primært fokus på metaller og legeringer i form af loddetin i stænger, tråd og pasta samt kobber, zink, bly og nikkel.

Men Boliden Bergsøe A/S har også bibeholdt noget af sin dna og har i dag også et stort fokus på genvinding af loddetin og loddepasta. En unik kombination, som Boliden Bergsøe A/S glæder sig til at vise frem på årets elektronikmesse.

– Vi har lagt mærke til, at når vi er på messe, er sådan en type virksomhed som vores ikke repræsenteret. Altså en virksomhed, som kun koncentrerer sig om metaller. Derfor vil vi gerne bruge E-18 til at vise, at vi er en seriøs spiller på markedet. Vi vil selvfølgelig gerne have direkte ordrer med hjem fra messen, men vi ønsker primært at øge kendskabet til vores virksomhed, og det er jeg ikke i tvivl om, at vi gør på E-18, siger Paw Meineche Marnæs.

Boliden Bergsøe A/S har otte medarbejdere i Danmark med salgskontor og lager. Koncernen Boliden har samlet 4.500 i Skandinavien. Boliden har miner og smelteværker i Sverige, Norge, Finland og Irland, mens loddeprodukterne til elektronikindustrien primært bliver produceret i Tyskland.

Forhåndsreserver din stand til E-20

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-20 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-20.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.