Anne Heeno

Tal med en karakter i Virtual Reality, lær at kommunikere og bliv helbredt!
v. Anne Heeno, CEO
TimestoryVR

TimestoryVR viser deres seneste virtual reality produktioner med interaktive karakterer og fortæller, hvordan nye teknologier har gjort det muligt at skabe responsive interaktive karakterer, man kan tale med.

TimestoryVR er et startup-firma, som skaber interaktive VR oplevelser, hvor brugeren kan snakke og interagere med karakterer. Med udgangspunkt i egne erfaringer og udenlandske produktioner, fortæller de her, hvordan mødet med responsive karakterer i VR, kan træne kommunikation, vække følelser, give selvtillid og helbrede.

Timestory viser sine seneste produktioner: JULEMANDEN OG DE MAGISKE ORD, En VR juleoplevelse for børn, hvor de skal snakke med julemanden og hjælpe ham med at skabe magi.  og “VRCONFRONT”, VR exposure terapi, for folk med social angst, hvor de skal kommunikere med fremmede mennesker. Dette projekt er netop blevet testet på en gruppe unge med social angst og resultatet viser, at VR exposure terapi kan fjerne angst og helbrede.

Biografi
Anne Heeno, grundlægger af firmaet TimestoryVR, har en baggrund som prisbelønnet filminstrutør og producer. De sidste 3 år, har hun arbejdet med Virtual reality og har bl.a. Instrueret VR for Danmarks Radio og Silkeborg kommunes Socialpsykiatri. Derudover holder hun oplæg og underviser i storytelling og interaktiv VR.   

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand