Thomas Flummer

Making Stuff for Fun – Because you can
v. Thomas Flummer
Hackerspacet Labitat

Hør om hvad der foregår i det danske og internationale Maker miljø. Hvad er forskellen på en Maker og en Hacker og hvorfor gør de det?

“Hackerspaces” og “Makerspaces” findes efterhånden i alle større byer verden over, hvor der stilles faciliteter og rum til rådighed for folk, der gerne selv vil lave noget. Det værende enten noget de mangler derhjemme, noget de har set et sted og godt kunne tænke sig, eller noget som de måske bare tænker burde være muligt, men ikke helt ved hvorledes de skal bygge. I denne præsentation vil vi se lidt på formen og kulturen, og selvfølgelig også kigge på et par eksempler på projekter, samt give nogle hints til, hvorledes I kan blive en del af dette fælleskab af kreative folk med teknisk interesse, ofte med elektronik som en integreret del.

Biografi
Thomas Flummer er uddannet elektro ingeniør, men tilbringer hovedparten af sit proffessionelle liv med software udvikling af forretnings systemer. Ved siden af har Thomas været med i Hackerspacet Labitat i de seneste 8 år, og har i den forbindelse arbejdet med forskellige projekter ofte omhandlende enten elektronik eller 3D print, samt forskellige aktiviteter, hovedsageligt med børn, vedr. udbredelse af praktiske færdigheder indenfor elektronik.

 

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand