Morten Wagner

IoT modenheden vejviser til nye IoT løsninger
v. Morten Wagner, Head of Department, IdemoLab
FORCE Technology

Efterhånden som Internet of Things bliver mere og mere udbredt,  danner der sig mønstre for designet af typiske løsninger. Oplægget illustrerer hvilke forskellige udviklings-trin en virksomhed kan bevæge sig igennem på vejen fra IoT novice til ninja.

Der er  mange mønstre, der gentager sig i dagens IoT løsninger: “Thing”-delen, hardwaren, har nogle grundlæggende komponenter – og det har kommunikationsdelen, cloud-løsningen og data-anvendelsen også. I sidste ende findes et sæt af typiske forretningsmodeller bag en IoT løsning – og virksomheder kan opdeles i 4 til 5 modenhedsniveauer. Oplægget giver, med udgangspunkt i hardware, en beskrivelse af de forskellige grundlæggende elementer og modenhedsniveauer – og foreslår en vej igennem de forskellige stadier fra det forsigtige begynder-stadie til IoT nirvana.

Biografi
Morten Wagner har en baggrund i datalogi og kognitionspsykologi. Han er specialiseret i samspillet mellem mennesker og teknologisk innovation og han har arbejdet med bl.a. IoT i mere end 20 år. Morten er leder af IdemoLab hos FORCE Technology – og er en del af holdet bag Nordic IoT Centre, et åbent videns center, etableret i samarbejde ml. FORCE Technology og Alexandra Instituttet.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand