1.967 besøgende til E-18 og R-18

12-09-2018

Der var fyldt op i gangene på anden dagen for de to messer E-18 og R-18 i Odense Congress Center. Selv efter et imponerende besøgstal for den første dag, er det i dag alligevel lykkedes at slå gårsdagens besøgsrekord.

Onsdag på de to messer E-18 og R-18 tiltrak 1.967 besøgende, hvilket både slår gårsdagens besøgsrekord på 1.695 besøgende, men også besøgstallet fra onsdag på E-16, som var på 1.558 besøgende. Det betyder, at E-18 på to dage har opnået flere besøgende end ved E-16.

Igennem hele dagen var der en række spændende konferenceindlæg på de to messer. På E-18 var det især foredraget med DR-værten Nikolaj Sonne, som tiltrak mange besøgende, men også Søren Johansen fra Teknologisk Institut på scenen i Produktion i Danmark-området i hal A var populær.

Derudover var det foredrag med Google, IBM Denmark, Microsoft og Analog Device.

På R-18 var der fra formiddagen foredrag med Odense Robotics, som fortalte om ”The Odense Model”. Der var desuden foredrag med Hippocorn, Scape Technology og Gibotech.

Torsdag er messernes sidste dag. Og her kan de besøgende endnu engang møde de 180 udstillere i de tre messehaller. Samtidig er der igen en række spændende foredrag.

På E-18 er der fokus på hacker-miljøet med bl.a. Arduino. Derudover kan man høre foredrag med Semtech, Prevas, Arm og HYTEK.

På R-18 er der en række virksomheder to store keynote speakers at se frem til. Det er virksomheder som Sund&Bælt, Robot at Work og OUH. Dagens første keynote speaker er Thinkers50-medlem og professor Alf Rehn, som fortæller om, hvordan vi kan bruge robotterne i virksomheder.

Og til at afslutte den tre dage lange robotmesse kommer en af robotbranchens sværvægtere. Etienne Augé fra Erasmus University Rotterdam. Han sætter fokus på, at vi ikke skal frygte robotterne i fremtiden, men derimod tænke, hvordan vi vil bruge robotterne og ikke mindst, hvilken viden, vi vil give videre til robotterne.

Forhåndsreserver din stand til E-20

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Forhåndreservering af en stand til E-20 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på E-20.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen

Tlf.: 29 37 45 49  –  E-mail: stj@occ.dk 

hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.